SPOKEN Awards Finale 2024

Van voorrondes naar finaleshow, wie worden de winnaars die in 2025 met SPOKEN Awards on Tour gaan?
vr 13 sep 2024 | 20:00
13 sep 2024
20:00
  • 13 sep 2024
    20:00
    oude Luxor Theater

Kom naar de finale van de SPOKEN Awards 2024 op vrijdag 13 september het Oude Luxor Theater in Rotterdam en ontdek welke woordkunstenaars de winnaars worden van deze editie van SPOKEN Awards!

 

Uit meer dan 60 deelnemers zijn er tien finalisten gekozen, namelijk: Bart van Popering, Charlotte de Raad, Halima Ikane, Lelie Danesh, Mattanja Gerritsen, Natasja Bodde, Sevda Sögütlü, Teuntje Ott, Lisa Adele en Tom van den Hoven. Tijdens de finaleshow zetten deze tien finalisten alles op alles om een van de winnaars van de SPOKEN Awards 2024 te worden. De winnaars worden gekozen door de vierkoppige jury die dit jaar bestaat uit: Dean Bowen, Hind Eljadid, Moze Nael en Sjaan Flikweert.

 

Aan het eind van een avond vol prachtige optredens hebben we nog een speciale verrassing in petto. De finaleshow van de SPOKEN Awards wordt afgesloten door niemand minder dan Manu van Kersbergen. Het belooft een geweldige afsluiting te worden van een onvergetelijke avond.

 

Manu van Kersbergen

Manu is schrijver en performer, mede-initiatiefnemer van SPOKEN.fm, de voorloper van de SPOKEN Awards, en voormalig jurylid. Al jaren is Manu een boegbeeld van het gesproken woord.

 

Speciaal voor de SPOKEN Awards komt Manu naar Rotterdam om een fragment uit zijn theatervoorstelling De Herontdekking van de Hemel te delen, die op 3 augustus in première gaat op Theaterfestival Boulevard. Meer informatie over Manu en zijn voorstelling vind je op zijn website.

 

SPOKEN Awards

De SPOKEN Awards zijn dé plek om de meest getalenteerde, inspirerende en vernieuwende spoken word artiesten van dit moment te ontdekken! Na spannende voorrondes door heel Nederland en België strijden de tien beste woordkunstenaars in de spectaculaire finale. De winnaars gaan vervolgens op tournee langs theaters in Nederland.

 

SPOKEN Awards on Tour

Na de finale komen de winnaars samen voor de SPOKEN Awards on Tour. Onder leiding van regisseur Renee Trijselaar en in samenwerking met George Visser Theaterproducties, brengen zij vanaf januari 2025 hun voorstelling naar theaters door heel Nederland. Dit wil je niet missen!


Voor meer informatie over SPOKEN Awards, bezoek de officiële website: SPOKEN Awards Website.

De SPOKEN Awards zijn een initiatief van Veerhuis Rotterdam. 

 

  • Geen drankje inbegrepen
SPOKEN Awards Finale 2024