EK Voetbal@Dox met Kein Geloel

Bekijk het EK voetbal samen met populaire Feyenoordpodcast
zo 14 jul 2024 | 20:00
14 jul 2024
20:00
  • 14 jul 2024
    Deuren open
    19:30
    Start
    20:00
    Finale EK Voetbal
    Café Dox

Sportfanaten, voetbalstrategen en Feyenoordfans opgelet! Je kunt tijdens het aankomende EK voetbal terecht in Café Dox voor een bijzondere voetbalervaring. In samenwerking met de populaire Feyenoordpodcast Kein Geloel organiseert Café Dox een speciaal programma tijdens het EK!

 

Kein Geloel is dé podcast over alles rondom Feyenoord maar speciaal voor het EK maken de mannen van de podcast een keer een uitstapje naar het Nederlands Elftal. Nouja, Kein Geloel blijft natuurlijk een podcast over de ploeg van rood en wit dús verwacht ook veel Feyenoordnieuws en analyses door de bril van fanatieke Feyenoordfans.

 

Deze bijzondere voor- én nabeschouwing kun je bijwonen tijdens de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal én de finale van het EK. Natuurlijk kijken we ook samen naar de wedstrijden op een groot scherm en is er voldoende vermaak met analyses, quizjes en vaste rubrieken uit de podcast. 

 

Toegang tot het event is gratis. We starten ruim vóór het eerste fluitsignaal van de desbetreffende wedstrijd dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Verzekerd zijn van een mooi plekje met goed zicht op het scherm? Reserveer alvast gratis een ticket via bovenstaande button!