Reci Da! en Anne Pennock

Gibsy, Balkan en Spoken Word i.s.m. Cult North en North Sea Round Town
LIVE@DOX
vr 5 jul 2024 | 19:00
5 jul 2024
19:00

Reci Da!

Reci Da! betekent Zeg Ja! in het Bosnisch en is een uitnodiging aan iedereen die los wilt komen van het denkende hoofd en wil dansen op hun Gipsy/Balkan muziek. De teksten van Reci Da! snijden vaak immateriële onderwerpen aan, zoals dankbaarheid, liefde en verbinding. Deze worden gecommuniceerd door middel van hun vreugdevolle muziek met eigen sound: Balkan, vleugje pop, vleugje swing, hier en daar een Nederlandse tekst met Gipsy ritmes en versnellingen. Hiermee geeft Reci Da! een nieuw randje aan de Gipsy/Balkan muziek, met dezelfde intentie: ja zeggen tegen alles dat wij zijn en alles dat in ons stroomt. Niet alleen is de muziek heel aanstekelijk, maar ook de onderlinge vriendschap en vreugde die Reci Da! on stage laat zien, doet men dansen op alles dat de avond brengt.

 

Anne Pennock

Anne Pennock, is een 25 jarige dwalende randstedeling. Met behulp van haar ukelele en haar gependel tussen de dagelijkse praktijk als pedagoog en de wereld van de podiumkunsten, maakt ze onder de naam Naaldloos, theatrale poëzie over vervreemding, mentale gezondheid, de (digitale) samenleving en over de richtingloosheid die komt kijken bij de tijd waar we nu in leven. Met de teksten die ze maakt roept ze het gevoel van vervreemding en herkenning op bij mensen.

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

North Sea Round Town

Dit optreden is optreden van North Sea Round Town. North Sea Round Town is hét jaarlijkse fringe festival van NN North Sea Jazz, dat met meer dan 350 concerten door Rotterdam trekt. Ontdek de beste jazz, soul, r&b, funk, impro, electronic, hip-hop, en pop op 125 verschillende locaties in alle wijken van de stad. De 19e editie van North Sea Round Town is er dit jaar van 27 juni t/m 14 juli.

 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox vanaf 20.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

@cafe_dox

@cult.north

@reci.da.orchestra

 

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl
 
 
Antoine Platekade 9,
3072 ME Rotterdam
06 57 72 38 71
info@cafedox.nl

Reci Da! en Anne Pennock