Nationale KinderTheaterWeek: Feest in Luxor!

wo 18 sep. 2024

Tijdens de Nationale KinderTheaterWeek staat het gehele theater in het teken van kinderen. We organiseren diverse activiteiten bij de voorstellingen Brandweerman Sam Live en het Prentenboekjesfestival. Heb jij een ticket voor één van deze voorstellingen? Dan mag je aan alle activiteiten gratis deelnemen.   

 

 

Brandweerman Sam Live (4+) - Avontuur op Dino Eiland

Kom voorafgaand en na de voorstelling naar de foyer voor superleuke activiteiten rondom de voorstelling Brandweerman Sam Live. 

Kom gezellig kleuren op het kleurterras. Speel het levensgrote Memory spel in Brandweerman Sam thema. We maken er een verkleedpartijtje van, dus kom je ook verkleed?
Na de voorstelling kun je op de foto met al jouw helden uit de voorstelling én ontvang je een echt dino badge! 

 

Prentenboekjesfestival (2+)

In de foyer staat een kleurrijke speelstad. Bouw je eigen wolkenkrabber, leef je uit in de speelhuisjes, vermom je zoals de kabouters doen uit Het Kabouterboek en leg een mooie weg aan, tot het tijd is om naar de voorstelling te gaan!

 

Kaboutermasterclass

Neem - voorafgaand aan de voorstelling Het Kabouterboek - deel aan de Kaboutermasterclass van Loes Riphagen (de schrijfster van Het Kabouterboek). Reserveer je gratis ticket direct bij de aankoop van je tickets voor deze voorstelling.

 

Heb je al een ticket voor de voorstelling Het Kabouterboek

Reserveer dan een plekje voor de workshop van 9.15 uur (voorafgaand aan de voorstelling van 10.00 uur) of de workshop van 10.30 uur (voorafgaand aan de voorstelling van 11.15 uur).

 

De Nationale KinderTheaterWeek is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds en het Cultuurfonds, ondersteund door de VriendenLoterij.