SPOKEN Awards

Voorronde
do 30 mei 2024 | 20:00
30 mei 2024
20:00

De SPOKEN Awards zijn de eerste stap naar het vinden van de meest talentvolle, inspirerende en vernieuwende spoken word artiesten van dat moment. Tijdens de SPOKEN Awards voorrondes krijgen per stad 14 deelnemers 4 minuten de tijd om aan een tweekoppige jury te laten zien of zij de spoken word artiest van dat moment zijn. De juryleden zijn professionals uit de spoken word scene in Nederland en België. 

 

SPOKEN Awards is een awardtraject gericht op het vinden van de meest talentvolle, inspirerende en vernieuwende spoken word artiesten van dat moment. Na verschillende voorrondes door Nederland en België gaan de tien beste woordkunstenaars door naar de finaleshow. De vijf winnaars gaan vervolgens op finalistentour langs theaters in Nederland.

 

Op vrijdag 5 juli worden de 10 finalisten van de Spoken Awards bekend gemaakt die op 13 september in de finale show spelen in het oude Luxor Theater.

 

Na de finale gaan de vijf winnende woordkunstenaars intensief samenwerken om een unieke voorstelling te maken: SPOKEN Awards on Tour. Deze voorstelling wordt geregisseerd door Renee Trijselaar. En i.s.m. George Visser Theaterproducties gaan ze vanaf januari 2025 op tour langs theaters door heel Nederland.


Voor meer informatie over SPOKEN Awards, bezoek de officiële website: SPOKEN Awards Website.

 

@hetveerhuisrotterdam

@cafe_dox

 


Antoine Platekade 9,
3072 ME Rotterdam
06 57 72 38 71
info@cafedox.nl